Podpisová akcia draftovaných talentov slovenského hokeja v Poprade

BRATISLAVA (SZĽH) – Juraj Slafkovský, Šimon Nemec, Filip Mešár, Adam Sýkora, Servác Petrovský a Adam Žlnka. Šestica slovenských hokejistov, ktorých si kluby NHL vybrali v tohtoročnom drafte, sa v utorok 26. júla o 16.00 h spoločne zíde v Poprade. Na podujatí pod patronátom Slovenského zväzu ľadového hokeja v spolupráci s mestom Poprad budú talentovaní mladíci rozdávať podpisy fanúšikom. 

Podpisová akcia sa uskutoční pred tréningovou halou v blízkosti zimného štadióna v Poprade a potrvá presne šesťdesiat minút. Hokejových priaznivcov prosíme, aby vzhľadom na očakávaný veľký záujem verejnosti prišli na miesto v dostatočnom predstihu a dodržiavali pokyny organizátorov aj pracovníkov bezpečnostnej služby. 

Hráči sa počas hodinového programu pokúsia v čo najväčšej miere vyhovieť požiadavkám fanúšikov. Autogramy budú rozdávať na súkromné predmety aj na limitovaný počet podpisových kariet. Zároveň však účastníkov podujatia vyzývame, aby rešpektovali právo každého zúčastneného na získanie podpisu a nebrzdili pohyb ľudí zdĺhavým fotografovaním či diskusiou s hokejistami. 

Tešíme sa na vašu účasť a v teplých letných dňoch nezabudnite na dodržiavanie pitného režimu.