Po dorastencoch Dukly Trenčín získali titul aj starší žiaci

 

Majstrovské družstvo  starších  žiakov Dukly Trenčín, foto mvčMajstrovské družstvo  starších  žiakov Dukly Trenčín, foto mvč

POPRAD - Hokejisti Dukly Trenčín sa stali piatykrát v histórii majstrami Slovenska starších žiakov, keď triumfovali na finálovom turnaji národného šampionátu v Poprade. Trenčania vystúpili na vrchol prvýkrát od roku 2003. Dukle síce seniorská sezóna nevyšla, ale v mládežníckych kategóriách sa jej darí. Okrem starších žiakov sa stali majstrami Slovenska aj dorastenci a šancu na titul v nedeľňajšom piatom finále proti Slovanu Bratislava majú aj juniori. Striebro v kategórii starších žiakov patrí nádejam Popradu, ktorým sa nepodarilo obhájiť vlaňajšie prvenstvo. Bronz získali hokejisti bratislavského Slovana.

Logo Orange M SR starších žiakov

Zmenený model turnaja MSR SŽ 2013/2014 v Poprade potvrdil, že to bol správny krok. Turnaja sa skutočne zúčastnili najlepšie družstva v tejto vekovej kategórii čo potvrdili aj tesne výsledkové rozdiely. V každom družstve sa ukázali lídri mužstiev a talenty, ktoré nám tak chýbajú.

Organizátor turnaja HK ŠKP Poprad v spolupráci so SZĽH a spoločnosťou Orange Slovakia vytvorili vynikajúce podmienky so všetkým potrebným zázemím za čo im patrí poďakovanie a odmenou boli výborne výkony družstiev hráčov vedené v duchu fair play.

Konečné poradie M-SR starších žiakov v Poprade: 1. Dukla Trenčín 8 bodov (11:4), 2. ŠKP Poprad 5 (9:7), 3. Slovan Bratislava 3 (4:8), 4. P.H.K. Prešov 2 (7:12)