Piata prehra v rade pre Žilinu sa zrodila na ľade Miškovca

MIŠKOVEC 20. novembra (SITA) - Hokejisti MsHK DOXXbet Žilina v utorkovom stretnutí 24. kola Tipsport ligy podľahli domácemu Miškovcu po výsledku 4:2.

Žilinčania tak nevyhrali ani v piatom súťažnom zápase za sebou. V drese domácich sa predviedla najmä dvojica z druhého útoku Bálint Magosi a Alexis Loiseau. Prvý menovaný zakončil duel s bilanciou dvoch gólov a jednej asistencie a Loiseau si okrem prihrávky na prvý presný zásah stretnutia pripísal aj jeden gól v 47. minúte. Žilinčania sa snažili s výsledkom zápasu niečo urobiť, ale ani góly Rudolfa Hunu a Mareka Hudeca na zvrat v ich prospech nestačili. Miškovec figuruje po utorkovom zápase na 11. mieste v priebežnej tabuľke. "Vlci" sú ešte o priečku nižšie.

DVTK Jegesmedvék Miškovec (Maď.) - MsHK DOXXbet Žilina 4:2 (1:0, 1:1, 2:0)
Góly: 12. Magosi (Loiseau), 34. J. Vas (Kulmala), 46. Magosi, 47. Loiseau (Magosi) - 25. Rudolf Huna (J. Ručkay, Marek Hudec), 43. Marek Hudec (Rudolf Huna, Podešva)
Vylúčení: 4:7 na 2 min, presilovky 0:1, oslabenia: 0:0, rozhodovali: Korba, Kalina - Jobbágy (Maď.) Bogdaň, Lauff
počet divákov: 890

Zostavy:

Miškovec: Vay - Kiss, N. Crawford, T. Slovák, Szirányi, J. Milam, Göz, Láda - Kulmala, J. Vas, Pance - Magosi, Loiseau, R. Harrison - Somogyi, Galanisz, Miskolczi - Vojtkó, Hajós, Ritó
Žilina: Fučík - Piegl, Kučný, Marek Hudec, Jankovič, Matejka, Bagin, L. Dubeň - Balej, Surovka, Hvila - Rudolf Huna, Podešva, Milý - Hrazdíra, J. Ručkay, Jenčík - Síkela, Húževka, Dominik Rehák