NA KÁVIČKE S MIROM ŠATANOM: O zmene v nominácii, šanciach pre tínedžerov i kontakte s hráčmi NHL

BRATISLAVA (SZĽH) – V nominácii slovenskej hokejovej reprezentácie na prvý oficiálny kemp v príprave na majstrovstvá sveta v Rige, ktorý potrvá od štvrtka do budúcej nedele, nastala jedna zmena. Nedoliečeného nitrianskeho útočníka Andreja Šťastného nahradí jeho klubový spoluhráč Marek Tvrdoň. Informáciu potvrdil generálny manažér reprezentácie Miroslav Šatan v ďalšej časti naše relácie Na kávičke. Okrem aktuálneho diania sa rozhovoril aj na mnoho iných tém.

Prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja prezradil, ako bude vyzerať prípravné obdobie slovenskej hokejovej reprezentácie na šampionát v Rige, i to, v akom režime by sa MS mali uskutočniť. Dokonca verí, že by sa v hľadisku rižských štadiónov mohli vyskytnúť aj diváci, hoc len v obmedzenom počte.

Ďalšou zaujímavou témou bolo otvorenie dverí do mužského národného tímu pre mládežníckych reprezentantov. Najmä v súvislosti so skutočnosťou, že tento rok sa z elitnej kategórie MS nevypadáva. Dostane šancu napríklad Šimon Nemec?

Ako sú na tom hráči NHL? Majú záujem reprezentovať? Posilní Slovensko na MS napríklad Richard Pánik, ktorému sa po výmene do Detroitu výrazne vzdialila účasť v play-off NHL?

Dozviete sa v ďalšom diele relácie Na kávičke s Miroslavom Šatanom: