Zostava na druhý zápas EHC proti Nemecku bez Mikúša a Valacha

DRÁŽĎANY (SZĽH) - Slovenská hokejová reprezentácia nastúpi dnes o 17:00 na v poradí štvrtý prípravný zápas (druhý proti Nemecku) v rámci série Euro Hockey Challenge. Po víťazstve 2:1 po samostatných nájazdoch vo Weisswasseri sa stretnú s Nemcami aj v Drážďanoch. Tréner Craig Ramsay však nemôže rátať so službami dvojice hráčov, ktorí sa vo včerajšom zápase privodili zranenie.

Trénerskí tím dnes ráno hráčom odpustil ranné rozkorčuľovanie. Absolvovali ho len útočník Lukáš Cingel a brankár Patrik Rybár. Ten dnes nastúpi v bránke od začiatku stretnutia. Na striedačke bude opäť Dávid Hrenák. Hrdina včerajšieho zápasu Denis Godla bude na tribúne. Prezradil to po obednom meetingu s hráčmi asistent trénera Róbert Petrovický. "Pre zranenie dnes do zápasu nezasiahnu Juraj Valach a Tomáš Mikúš. Do zostavy tak pribudne Lukáš Cingel," doplnil Petrovický.

Slovensko: Rybár (Hrenák) - Čajkovský, Trška - Fehérváry, Ďaloga - Gernát, Grman - Stehlík - Paulovič, Krištof, Cingel - Nagy, Šimun, Kudrna - Bakoš, Hovorka, Miklík - Bondra, Buc, Svitana