MS 2019 IIHF Bratislava Košice - Ubytovanie a preprava

Zásady spracúvania osobných údajov MS 2019 IIHF Bratislava Košice

Vyhlásenie o spracúvaní osobných údajov – Ubytovanie a preprava

Ubytovanie a preprava

Dotknuté osoby:

Hráči, členovia realizačných tímov, zástupcovia organizátora, účastníci kongresu a coach sympózia, 

Na aký účel spracúvame Vaše osobné údaje?

Vaše osobné údaje spracúvame za účelom organizovania podujatia MS 2019 IIHF Bratislava Košice, konferencií, prednášok, školení, eventov (ďalej len „MS 2019 IIHF“) počas trvania nášho zmluvného vzťahu a následne po skončení zmluvy ich v nevyhnutnom rozsahu archivujeme pre účely splnenia našich zákonných povinností vyplývajúcich nám najmä z daňových a účtovných predpisov, na účely preukázania súladu plnenia našich povinností voči Úradu na ochranu osobných údajov, ako aj pre účely ochrany práv a uplatňovania prípadných nárokov súvisiacich so skončeným zmluvných vzťahom, a to po nevyhnutnú dobu. Naša spoločnosť môže spracúvať Vaše osobné údaje aj na účely oslovovania Vás so zaujímavými ponukami, zľavami a inými benefitmi.

Spracúvať budeme bežné osobné údaje, najmä v nasledovnom rozsahu:

  1. Titul,
  2. meno a priezvisko,
  3. adresa,
  4. číslo identifikačného dokladu,
  5. národnosť.

 

Vaše údaje sú potrebné na účely zabezpečenia ubytovania a riadne bezpečné zabezpečenie organizácie MS 2019 IIHF.

 

Aký je právny základ spracúvania Vašich osobných údajov?

  1. Plnenie zmluvy

Poskytovanie Služby eventy predstavuje zmluvný vzťah medzi Vami a našou spoločnosťou (resp. Vašim zamestnávateľom a našou spoločnosťou), na základe ktorého máte možnosť využívať Služby eventy poskytované našou spoločnosťou. Spracúvame Vaše osobné údaje, ktoré sú nevyhnutné na plnenie nášho záväzku vyplývajúceho z tohto zmluvného vzťahu.

  1. Plnenie zákonných povinností

Vaše osobné údaje budeme po skončení nášho zmluvného vzťahu archivovať v nevyhnutnom rozsahu pre účely splnenia našich zákonných povinností vyplývajúcich nám z daňových a účtovných právnych predpisov a pre účely preukázania súladu plnenia našich povinností voči Úradu na ochranu osobných údajov.

  1. Oprávnený záujem

Vaše osobné údaje budeme po skončení nášho zmluvného vzťahu archivovať na dobu nižšie uvedenú na základe oprávneného záujmu pre účely ochrany práv a uplatňovanie prípadných nárokov vyplývajúcich z poskytovania Služby eventy.

Ako dlho budeme spracúvať Vaše osobné údaje?

Plnenie zmluvy a plnenie zákonných povinností

Vaše osobné údaje budeme spracúvať na dobu potrebnú na organizáciu MS 2019 IIHF (na dobu trvania zmluvného vzťahu), a po skončení zmluvného vzťahu ich budeme archivovať pre účely splnenia našich povinností vyplývajúcich z daňových a účtovných predpisov po dobu stanovenú jednotlivými právnymi predpismi, a na účely preukázania plnenia našich povinností voči Úradu na ochranu osobných údajov v nevyhnutnom rozsahu najviac aktuálneho roka a 10 nasledujúcich rokov od uskutočnenia spracovania údajov. Údaje budú uchované v nevyhnutnom rozsahu podľa právnych predpisov SR.

Oprávnený záujem

Pre riadny a bezpečný priebeh a organizáciu MS 2019 IIHF a pre účely uplatnenia prípadných nárokov alebo hájenia práv vyplývajúcich z Vašej účasti a zmluvného vzťahu budeme všetky Vaše osobné údaje archivovať na dobu 3 rokov od riadneho ukončenia MS 2019 IIHF.

Spracúvanie Vašich osobných údajov na základe oprávneného záujmu máte právo kedykoľvek namietať.

Kto môže mať prístup k Vašim osobným údajom?

Ako prevádzkovateľ využívame na riadne plnenie organizácie na organizáciu MS 2019 IIHF a ďalších našich povinností našich partnerov, dodávateľov, dobrovoľníkov, ktorí na plnenie svojich povinností počas organizácie na organizáciu MS 2019 IIHF prichádzajú do styku s Vašimi osobnými údajmi a tieto spracúvajú v našom mene a podľa našich pokynov v rozsahu nevyhnutnom na plnenie svojich úloh (sú teda našimi sprostredkovateľmi) alebo ako samostatní prevádzkovatelia vo svojom mene (sú tretími stranami). Zoznam príjemcov:

Názov

účel

dôvod

Tehelné pole, a.s.

 

Naplnenie povinnosti podľa Zákona o ubytovaní

Zabezpečenie ubytovania

STH – Stavohotely, a.s.

 

Naplnenie povinnosti podľa Zákona o ubytovaní

Zabezpečenie ubytovania

TATRA UNITED CORPORATION, a.s.

 

Naplnenie povinnosti podľa Zákona o ubytovaní

Zabezpečenie ubytovania

Interhouse Košice, a.s.

 

Naplnenie povinnosti podľa Zákona o ubytovaní

Zabezpečenie ubytovania

Promenáda, a.s.

 

Naplnenie povinnosti podľa Zákona o ubytovaní

Zabezpečenie ubytovania

Hotel Bankov, a.s.

 

Naplnenie povinnosti podľa Zákona o ubytovaní

Zabezpečenie ubytovania

MECOM spol. s r.o.

 

Naplnenie povinnosti podľa Zákona o ubytovaní

Zabezpečenie ubytovania

Central Hotel Management, a.s.

 

Naplnenie povinnosti podľa Zákona o ubytovaní

Zabezpečenie ubytovania

Austria Trend Hotel Management Slovakia, spol. s r.o.

 

Naplnenie povinnosti podľa Zákona o ubytovaní

Zabezpečenie ubytovania

SLOVKARPATIA HOTEL, a.s.

 

Naplnenie povinnosti podľa Zákona o ubytovaní

Zabezpečenie ubytovania

DIAMOND HOTELS SLOVAKIA, s.r.o.

 

Naplnenie povinnosti podľa Zákona o ubytovaní

Zabezpečenie ubytovania

 

Aké máte práva?

Ako dotknutá osoba (t.j. osoba, ktorej osobné ako prevádzkovateľ spracúvame) máte podľa kapitoly III Nariadenia Európskeho Parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES právo najmä:

i. na informácie a oznámenia, ktoré sa týkajú spracúvania, a to v stručnej, transparentnej, zrozumiteľnej a ľahko dostupnej forme, formulované jasne a jednoducho a poskytnuté písomne alebo inými prostriedkami a v prípade potreby elektronickými prostriedkami,

ii. na prístup k Vašim osobným údajom,

iii. na opravu Vašich osobných údajov,

iv. na výmaz Vašich osobných údajov,

v. na obmedzenie spracúvania Vašich osobných údajov,

vi. právo na oznámenie, že Vaše osobné údaje boli opravené, vymazané alebo ich spracúvanie bolo obmedzené,

vii. na prenosnosť Vašich osobných údajov k inému prevádzkovateľovi, ak sa ich spracúvanie vykonáva na základe súhlasu alebo zmluvy a vykonáva sa automatizovanými prostriedkami,

viii. právo namietať proti spracúvaniu Vašich osobných údajov, ak je spracúvanie realizované na základe oprávneného záujmu,

ix. kedykoľvek odvolať súhlas so spracúvaním Vašich osobných údajov ak bol udelený a

x. právo podať sťažnosť dozornému orgánu, t.j. Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Hraničná 12, 820 07 Bratislava, webové sídlo: www.dataprotection.gov.sk/uoou/  alebo úradu na ochranu osobných údajov v členskom štáte Vášho obvyklého pobytu alebo mieste výkonu Vašej práce.

Naša spoločnosť má právo v prípade uplatnenia práva na namietanie spracúvania Vašich osobných údajov na základe oprávneného záujmu zvážiť opodstatnenosť Vášho nároku a to predovšetkým s ohľadom na prípadnú existenciu a pretrvávanie právneho základu spracúvania osobných údajov.

Kde si tieto práva môžete uplatniť?

Vyššie uvedené práva si môžete uplatniť v našej spoločnosti, a to odoslaním e-mailu na adresu privacy@szlh.sk.