Martin v skvelej atmosfére porazil Michalovce a vynútil si siedmy zápas

Hokejisti Martina odvrátili mečbal Michaloviec, pred fantastickou kulisou v šiestom finálovom dueli vyhrali 2:1. Na Turci videl plný štadión ďalšiu drámu. Do vedenia išli v 28. minúte hostia, no Martin dokázal ešte do prestávky vyrovnať. V tretej tretine boli šance na oboch stranách a keď už sa zdalo, že sa v riadnom hracom čase nerozhodne, poslal Michalovce na kolená František Poliaček. Azda najkvalitnejšia finálová séria St. Nicolaus 1. Hokejovej ligy za posledné roky tak bude mať grandiózne vyvrcholenie. Rozhodujúci siedmy finálový zápas sa odohrá v piatok na ľade Michaloviec! Okrem prvoligového víťaza v ňom spoznáme aj súpera Žiliny v baráži o Tipsport ligu, ktorá sa začne budúci utorok.

 

Výsledok 6. kola finále St. Nicolaus 1. Hokejovej ligy


HK Martin – HK Dukla Ingema Michalovce 2:1 (0:0, 1:1, 1:0)  STAV SÉRIE: 3:3

Góly: 33. Brezniak (Pacalaj, Šimon), 58. Poliaček (Brezniak) – 28. Róth (Toma, Hamráček). Strely: 21:40. Vylúčenia: 8:3 na 2 min. Presilovky: 1:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Štefik, Durmis – Kontšek, Žák, Junek. Diváci: 3002.

Martin: Bernát – Tabaček, Šimon, Pacalaj, Burzík, Rusina, Oravec, Brveník, Themár – Markovič, Langhammer, Jurášek – Poliaček, Pokrivčák, Brezniak – Zeliska, Urbánek, Dírer – Paulíny, Barto, Rudzan.

Michalovce: Trenčan – Kolba, Korenko, Košecký, Novický, Valečko, Bdžoch, Gavrik, Banovský – Chalupa, Piatak, Mašlonka – Toma, Linet, Róth – Safaraleyev, Boiko, Dvurechenskii – Giľák, Cútt, Hamráček.