Martin Bakoš o príprave, konci Admiralu i tandeme Spišiakov v Moskve

BRATISLAVA (SZĽH) – Už niekoľko týždňov sa na ľadovej ploche jedného z bratislavských zimných štadiónov pripravuje zaujímavá hokejová partička. Čo meno, to reprezentant. Trikrát do týždňa dopoludnia sa na ľade stretnú Tomáš Tatar, Martin Fehérváry, Michal Čajkovský, Jaroslav Janus, Adam Ružička, Maxim Čajkovič, Matej Tomek i ďalší, aby si spestrili prípravu na novú sezónu pod vedením mladého ambiciózneho „skills“ kouča Kroniho Muslia. Pravidelne chodí aj Martin Bakoš, útočník Spartaka Moskva v KHL. Čo má nové?

Tridsaťročný krídelník zaberá už niekoľko týždňov pod drobnohľadom kondičného trénera Miroslava Záhradného. Začínal s objemom, pokračoval silovými jednotkami, od ktorých postupne prechádza k dynamike. Martina Bakoša teší, že trikrát do týždňa sa môže s kamarátmi „vyvetrať“ na ľade. „Je to skvelý pocit. Tento rok sa zišla skvelá partia chalanov, všetci sú reprezentanti. Úroveň vzrástla. Tréningy pod vedením Kroniho Muslia sú tiež kvalitné s vysokou úrovňou. Bol v Kanade, čo-to tam pochytil. Sme spokojní,“ vraví 64-násobný slovenský reprezentant. Mimochodom autor jubilejného 2000. a následne 2001. gólu Slovenska na medzinárodnej scéne v ére samostatnosti.  

Nedávno sa Martin Bakoš presunul v rámci KHL z Admiralu Vladivostok do Spartaka Moskva ku krajanovi Júliusovi Hudáčkovi. Čo hovorí na tandem rodených Spišiakov v ruskej metropole? Kedy letí do Moskvy? A aký osobný cieľ si stanovil pred nasledujúcim ročníkom? Dozviete sa v našom videorozhovore!