Kaufland bude generálny partner slovenského hokeja až do roku 2024

BRATISLAVA (SZĽH) - Slovenský zväz ľadového hokeja posilnil vzájomnú spoluprácu so svojím generálnym partnerom. So spoločnosťou Kaufland predĺžil zmluvu o ďalšie štyri roky. Pred zástupcami médií ju v utorok ráno podpísali prezident SZĽH Miroslav Šatan, generálny riaditeľ Kaufland Slovenská republika Paul Pauls a riaditeľ nákupu spoločnosti Richard Bendík. 

Nemecký obchodný reťazec je najväčší podporovateľ slovenského hokeja. Predĺženie pôvodnej spolupráce, ktorej zmluvná viazanosť mala vypršať v lete 2020, o ďalšie štyri roky je zárukou stability a pomoci pre slovenský hokej v dosahovaní jeho cieľov. „Rád by som sa poďakoval spoločnosti Kaufland i generálnemu riaditeľovi, pánovi Paulsovi, za podporu slovenského hokeja. Tešíme sa, že Kaufland sa rozhodol podporiť aktivity, ktoré plánujeme aj v súvislosti rozvoja mládeže. Kaufland je nás najsilnejší partner. Veríme, že ďalšia spolupráca bude obojstranne prospešná,“ povedal prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja Miroslav Šatan.

„Posledné tri roky sa niesli v znamení spoľahlivej spolupráce. Pre jej predĺženie sme sa rozhodli aj preto, že so slovenským hokejovom zdieľame spoločné hodnoty. Tak ako sa hokejový tím snaží hrať pre víťazstvá a získavať trofeje, aj my sa snažíme byť úspešní. Máme podobné ciele, len sú inak pomenované. Slovenský hokej túži nadchnúť fanúšikov, my sa snažíme očariť zákazníkov. On chce získavať poháre, my ocenenia. Aj preto sme prepojení so slovenským hokejom,“ pripojil generálny manažér spoločnosti Kaufland Paul Pauls na margo predĺženia spolupráce.  

Prezident SZĽH Miroslav Šatan k predĺženiu spolupráce s Kauflandom