Iniciatíva popradských fanúšikov, symbolicky mienia vypredať štadión

POPRAD (SZĽH) – Popradský hokejový klub sa po predčasnom ukončení tipsportligovej sezóny 2019/20 z dôvodu šírenia koronavírusu dostal do nelichotivej situácie. Prijal pomocnú ruku fanúšikov, ktorí sa rozhodli pomôcť pre nich známym spôsobom.

Stredajšie zrušenie ďalšieho priebehu našej najvyššej súťaže dostalo viacero klubov do nezávideniahodnej ekonomickej situácie. Prišli o výnosy zo vstupného za duely play-off, ktoré v mnohých prípadoch pomôžu extraligovým účastníkom bezproblémovo dofinancovať chod sezóny, respektíve zabezpečiť hladký prechod do ďalšieho ročníka. Po predčasnom konci ročníka je značne ohrozená budúcnosť popradského klubu.
Aj preto sa fanúšikovia odhodlali pomôcť. Iniciatívou „Vypredajme spolu zimný štadión“ si môžu ľudia zakúpiť virtuálnu vstupenku v hodnote 7,50 a symbolicky vypredať popradskú arénu. Výťažok pomôže klubu v neľahkej ekonomickej situácii. 

Príspevok je možné poukázať na transparentný účet IBAN SK77 0900 0000 0051 6473 5487. „V poznámke platby (správa príjemcu) vás prosíme uviesť “sponzorský dar – Meno Priezvisko” a následne odoslať e-mail na adresu office@hkpoprad.sk kvôli identifikácii s vašim menom, aby sme vedeli priradiť platbu,“ píše sa na webe HK Poprad.

V minulosti sa fanúšikovskej iniciatíve podarilo rovnakým spôsobom vypredať štadión pod Tatrami už šesťkrát. „Vami kúpená vstupenka bude mať v konečnom dôsledku v budúcnosti vyššiu hodnotu, než si myslíte. Vďaka nej môžete pomôcť vášmu obľúbenému klubu a my vám za to v mene všetkých členov HK Poprad ďakujeme,“ píše sa ďalej na oficiálnej webstránke.