Hráči SR 15 vysoko zvíťazili nad českým výberom a obsadili druhú priečku

JIHLAVA (SZĽH) - Reprezentačné družstvo SR 15 odohralo posledný tretí zápas na Turnaji štyroch družstiev v českej Jihlave proti výberu Česko "bieli". Mladí Slováci zvíťazili jednoznačne 5:0 po góloch Samuela Sisika, Patrika Gabriela, Serváca Petrovského, Juraja Slafkovského a Adama Kremnického. V konečnej tabuľke napokon Slováci obsadili druhé miesto za tímom ČR "červení". Naši hráči mali síce výrazne vyššie skóre ako vedúci český výber, o konečnom poradí však prirodzene rozhodol lepší vzájomný zápas v prospech červeného českého družstva.

Hlavný tréner slovenského výberu do 15 rokov Branislav Varga vyjadril spokojnosť s priebehom prípravy aj s prístupom hráčov ročníka 2004 počas celej sezóny.

Turnaj štyroch krajín v Jihlave

SLOVENSKO "15" - Česko biely výber 5:0
Góly SR: Sisik, Gabriel, Petrovský, Slafkovský, Kremnický

Hodnotenie

Branislav Varga, hlavný tréner tímu SR "15": "Čo sa týka tohto zápasu, môžem vyjadriť veľkú spokojnosť s výkonom každého jedného hráča. Chlapci podali výborný tímový a taktický výkon podporený veľmi dobrým výkonom brankára Jurčáka. Všeobecne môžem vyjadriť spokojnosť s progresom všetkých hráčov, ktorých sme tu mali. Za celú sezónu, kedy sme pracovali s hráčmi ročníka 2004 sa ukázalo, že sa chlapci veľmi veľa naučili. Veľmi nás to teší a prajeme im veľa úspechov v ďalších etapách ich kariéry."