Hokejová rozprávka na Majstrovstvách sveta do 20 rokov v Buffale

BRATISLAVA (SZĽH) – Slovenská hokejová reprezentácia do 20 rokov odcestovala na záverečnú prípravu pred majstrovstvami sveta juniorov do Rochestru v USA. Tam absolvujú tréningový kemp a prípravné zápasy. Následne sa záverečná nominácia trénera Ernesta Bokroša presunie do Buffala, kde od 26. decembra odohrajú Majstrovstvá sveta IIHF U20.

Pri tejto príležitosti pripravil Slovenský zväz ľadového hokeja v spolupráci s reklamnou agentúrou Wiktor Leo Burnett kampaň „Hokejová rozprávka“. Tri spoty – Červená prilbička, Gólová Ruženka a Gól nad zlato vianočne naladia slovenských fanúšikov na hokejový sviatok, ktorým svetový šampionát hráčov do dvadsať rokov určite je.

Naším cieľom bolo urobiť netradičnú, výnimočnú kampaň pred majstrovstvami sveta. Veríme, že sa vianočná – rozprávková tematika bude fanúšikom páčiť, že ich zaujme a pritiahne k televíznym obrazovkám rovnako ako výkony našej reprezentácie do 20 rokov,“ povedal riaditeľ marketingu SZĽH Vladimír Janček.

Billboardová kampaň „Hokejová rozprávka“ sa už naplno rozbehla. Tri spomínané spoty budete môcť počuť na rozhlasovej stanici RTVS – Rádio Slovensko, vo vysielaní Rádia Expres či na stránke hockeyslovakia.sk.

Držte palce Slovenskej hokejovej reprezentácii do 20 rokov na IIHF Majstrovstvách sveta. Veríme, že v Buffale prežijú naši chlapci pravú hokejovú rozprávku!