Ľubomír Hurtaj novým trénerom Nových Zámkov

Ľubomír Hurtaj

NOVÉ ZÁMKY - Na trénerskom poste v tíme slovenského účastníka nadnárodnej MOL ligy HC Nové Zámky prišlo k výmene, doterajšieho kouča Slavomíra Chlebeca nahradil Ľubomír Hurtaj. Ako informuje oficiálny web mužstva zo Žitného ostrova, Chlebec sám požiadal vedenie klubu o uvoľnenie. Pre 39-ročného Ľubomíra Hurtaja bude pôsobenie na striedačke Nových Zámkov premiérovou trénerskou skúsenosťou, doteraz v tomto tíme hrával.

HC Nové Zámky

"Stál som pred rozhodnutím prísť o jedného z najlepších centrov súťaže a mať mladého a kvalitného ambiciózneho trénera, alebo hľadať náhradu za trénera niekde mimo tímu. Bolo to veľmi ťažké rozhodnutie. Poveril som vedením mužstva Ľuba Hurtaja, ktorý presne vie, čo mužstvo potrebuje na to, aby sa pozviechalo a pripravilo na zápasy play-off. Ľubo má plnú podporu vedenia, celého realizačného tímu aj hráčov. Verím, že to bolo správne rozhodnutie a Ľubo splní očakávania, ktoré do neho vkladáme," uviedol na klubovom webe prezident HC Nové Zámky František Sucharda.
Hokejistom Nových Zámkov patrí v základnej časti MOL ligy so ziskom 70 bodov tretie miesto s miernym odstupom za Miškovcom a Dunaújvárosom. V nadnárodnej súťaži obhajuje slovenský účastník majstrovský titul.