Godla predĺžil zmluvu s Kuopiom

Brankár Denis Godla aj vo Fínsku potvrdzuje talent, foto kalpa.fiBrankár Denis Godla aj vo Fínsku potvrdzuje veľký talent, foto kalpa.fi

KUOPIO - Slovenský hokejový brankár Denis Godla bude hráčom fínskeho mužstva KalPa Kuopio aj v nastávajúcej sezóne. Bronzový medailista z majstrovstiev sveta 2015 hráčov do 20 rokov predĺžil s účastníkom Liigy zmluvu o ďalší rok. "Denis ukázal svoj talent. Tvrdou prácou môže dosiahnuť ešte vyššiu úroveň," povedal na klubovom webe športový riaditeľ Kalpy Kimmo Kapanen.
Godla prišiel do Kuopia pred touto sezónou 2016/2017, zatiaľ dostal šancu v jedenástich zápasoch najvyššej súťaže, v ktorých mal 92,2 % úspešnosť zákrokov. V priemere v nich inkasoval 1,88 gólu. Na severe Európy chytá už druhý rok, minulý ročník strávil v druhej najvyššej súťaži Mestis v Hermese. Dvadsaťjedenročný rodák z Kežmarku, ktorý už chytal aj v Spišskej Novej Vsi, Slovane Bratislava a Piešťanoch, dostal šancu aj v reprezentačnom drese Slovenska na decembrovom turnaji vo Švajčiarsku.