HOCKEYSLOVAKIA PODCAST S TOMÁŠOM ZIGOM: O prezývkach, obvode hlavy, prestupe do Slovana i komunikácii s J. Brejčákom

BRATISLAVA (SZĽH) - V lete vymenil barana na drese za orla a darí sa mu. Ešte začiatkom týždňa bol útočník Slovana Tomáš Zigo s 25 bodmi najproduktívnejší hráč Tipsport Ligy. Aj by ním zostal, nebyť 6-bodového utrhnutia Marcela Haščáka v utorňajšej predohrávke Košíc s Liptovským Mikulášom. 

Dvadsaťsedemročný útočník je však so svojím prídelom spokojný, hoci veľkú váhu mu zatiaľ neprikladá. „Ešte je len polovica sezóny, nie je sa čím chváliť. Čaká nás veľa roboty. Ak si budem držať konštantne dobré čísla do konca ročníka, budem spokojný,“ vraví Tomáš Zigo. Mnohí ľudia sa ho pýtajú, prečo ako rodený Banskobystričan nezostal pôsobiť doma a namiesto materského klubu si vybral neobľúbeného rivala z hlavného mesta. Odpoveď ponúka v našom podcaste, v ktorom sa vyjadril aj k medializovanému sporu s banskobystrickým obrancom Jánom Brejčákom. 

Ak si nás vypočujete, dostanete odpovede i na nasledujúce otázky:

Akú prezývku dal Tomášovi Zigovi Marek Viedenský a akými prívlastkami si ho doberajú spoluhráči či kamaráti? Ako často prispieva do tímovej kasy v kabíne? Za čo všetko musia hráči platiť pokuty pokladníkovi belasých? Chodia hráčom Slovana výplaty? Kde najradšej chodí Zigo rybárčiť a kedy si kúpi poriadne udice? Koľko pív vypije po zápase? Prijal pozvanie na jedno od fanúšika v Trenčíne? Má priateľku? Odhalil identitu reprezentačného kolegu, ktorý sa ho spýtal, či mu vyrábajú prilby na mieru? Akú stávku uzavrel s jedným zo súčasných spoluhráčov v Slovane?