HockeySlovakia podcast s MARCELOM HAŠČÁKOM: O zmene čísla i chýbajúcom lietaní na Mars

BRATISLAVA (SZĽH) - Július Hudáček je najlepší brankár na svete, pobyt v lietadle nepredstaviteľná nočná mora a Edmonton jednoznačne (a tak trošku aj z povinnosti) najobľúbenejší tím v NHL. Minimálne v očiach košického kanoniera Marcela Haščáka, ktorý bol hosťom štvrtej epizódy HockeySlovakia podcast. 

Okrem lietania neznáša Marcel Haščák cibuľu. Keďže je na ňu alergický, nevychutná si mnoho špecialít, ale zvykol si. "Všetkých okolo seba som presvedčil, že v modernej kuchyni nemá cibuľa čo robiť. Mám zlatú manželku i mamku, obe sa mi starajú o dobrú stravu bez cibule. Mama síce v minulosti vravela, aby som prestal vymýšľať a cibuľu pomlela, aby som ju nevidel a zjedol. Do minulého roka mi podobné zloby robil Laci Nagy," smeje sa Marcel Haščák. V reálnom čase jednej zo spomienok mu však nebolo príliš do smiechu. "Veru nie, skoro som ovracal celú reštauráciu," dodáva. 

Čo Ladislav Nagy Marcelovi Haščákovi vyparátil sa dozviete v štvrtej epizóde HockeySlovakia podcastu. Nájdete v nej aj odpovede na nasledujúce otázky: 

Naháňa sa Marcel naďalej za ponukou z NHL? Ako je spokojný s doterajším priebehom sezóny v Košiciach? Prečo sa ešte stále bojí lietať? Ako si spomína na dvojnásobné majstrovské pôsobenie v Komete Brno a čo bývalo zvykom v jej kabíne po víťaznom zápase? Prečo musí počúvať Mandarínku Darinku okrem ľadu a kabíny aj doma? Čo ho doviedlo k zmene čísla na drese? Vráti sa niekedy do materského Popradu? Čo odpovedal fanynke, ktorá sa priznala, že Marcel Haščák je jej platonická láska?