Hlasujte za svojho favorita a vyberte najobľúbenejšieho trénera mládeže

BRATISLAVA (SZĽH) – Ich práca je v mnohých prípadoch nedocenená, no aj v ich rukách je budúcnosť nášho hokeja. Reč je o mládežníckych tréneroch na Slovensku, ktorí sa významnou mierou podieľajú na raste nádejných hráčov.

A teraz máte príležitosť vyzdvihnúť ich prácu. Hlasovať však môžete už len pár dní! 

Slovenský zväz ľadového hokeja už druhý rok po sebe spustil, v spolupráci so spoločnosťou Staffino, hlasovanie o najobľúbenejšieho trénera mládeže. Rodičia, zverenci a podporovatelia môžu hodnotiť jednotlivých trénerov na internetovej stránke www.staffino.sk/hokejovitreneri. „Oceneného trénera odmeníme, bude prezentovaná jeho práca, a tiež práca celého klubu, v ktorom pôsobí,“ uviedol Peter Jánošík, hovorca Slovenského zväzu ľadového hokeja.

V minulom roku sa víťazom premiérového hlasovania stal tréner prípravky v hokejovom klube HKL Bratislava Stanislav Šensel. „S trénerom Šenselom mám dlhoročné skúsenosti. Má kreatívne tréningy, perfektný prístup k deťom a vníma individualitu každého jedného dieťaťa.“ Tak znie jeden z mnohých podporných príspevkov na adresu trénera prípravky. Každý podporný odkaz bude pre koučov mládeže povzbudením a silným impulzom do ďalšej práce.

Minulý rok bolo hlasovanie veľmi tesné. Rozdiel medzi víťazom a druhým bol približne 20 hlasov, preto neváhajte a hlasujte za toho svojho – najlepšieho. Hlasovanie prebieha len do konca mája!

Hlasovať môžete aj na tomto odkaze.