Pod Čebraťom historicky prvý Zápas hviezd 2. hokejovej ligy

Zápas hviezd 2. hokejovej ligy 2017 v Ružomberku

 
RUŽOMBEROK (SZĽH) -  Zimný štadión Stana Mikitu v Ružomberku sa zapíše do dejín slovenského hokeja ako dejisko historicky prvého Zápasu hviezd 2. hokejovej ligy. Exhibičný súboj výberov Východu proti Západu je naplánovaný na 14. januára 2017. Zloženie úvodných dvoch formácií oboch výberov je v rukách fanúšikov, ktorí môžu hlasovať za svoju hviezdnu zostavu na stránke www.druhaliga.sk raz za deň až do 1. januára. V tretej najvyššej seniorskej súťaži momentálne pôsobia aj také esá ako Rastislav Pavlikovský, Branislav Jánoš, Richard Šechný, Stanislav Gron, Peter Klouda, Anton Lezo, Bystrík Ščepko a ďalší. 
Ďalšie dve formácie vzídu od funkcionárov a trénerov druholigových klubov. Do jednotlivých výberov sa tak dostanú dvaja hráči z päťčlennej nominácie každého mužstva. Prvý hokejista na základe najvyššieho počtu hlasov vo svojom klube a druhého vyberú funkcionári a tréneri. Dvoch brankárov do tímu Východ aj Západ doplnia podľa aktuálnych štatistík.
Premiérový Zápas hviezd 2. hokejovej ligy so začiatkom o 16.00 hod. sa bude hrať 3 x 20 minút v tradičnom formáte 5 proti 5. Dlhšie prestávky vyplnia atraktívne súťaže zručností a divácke súťaže. Vstupenky v cene 3 € (deti do 15 rokov zdarma) budú v predpredaji od januára na ružomberskom štadióne a určitý počet vstupeniek bude uvoľnený tiež pre ostatné kluby. 
 
 HLASUJTE ZA SVOJ VYBER HVIEZD NA: