Gesto pre mesto: Hokejový súboj o 5 000 € pre mladé talenty

Filantropický program Raiffeisen banky Gesto pre mesto prichádza so špeciálnou Hokejovou výzvou.

S posilou v podobe legendy slovenského hokeja Miroslava Šatana pomôže podporiť mladé hokejové talenty. Najlepší projekt z každého kraja SR má šancu získať 5 000 € na aktivity spojené s podporou mladých talentov.

Amatérske detské a mládežnícke hokejové kluby môžu svoje projekty prihlasovať vyplnením prihlasovacieho formulára na stránke gestopremesto.sk v časti Hokejová výzva, kde nájdu všetky potrebné informácie. Prihlasovanie trvá od 15. februára do 3. marca 2019.

Zo všetkých prihlásených projektov vyberie Raiffeisen banka tie najlepšie z každého kraja, ktoré postúpia do hlasovacieho kola. V ňom verejnosť rozhodne o 8 víťazných projektoch – z každého kraja postúpi jeden. Hlasovanie bude prebiehať od 11. do 31. marca 2019.

Čoho všetkého sa môže projekt týkať? Súťažné projekty môžu byť zamerané napríklad na zabezpečenie hokejového vybavenia, skvalitnenie športovísk, organizovanie hokejových podujatí či aktivity na podporu zručností mladých hokejistov.

Ak by ste takéto projekty radi zrealizovali, ale chýbajú vám prostriedky, neváhajte sa prihlásiť. Spolu máme šancu zlepšiť budúcnosť slovenského hokeja!