Fandite Slovensku v modrej od hlavy po päty

Už o chvíľu to vypukne. V máji zaplaví Slovensko hokejové šialenstvo. Majstrovstvá sveta klopú na dvere a náš národný tím vás – fanúšikov slovenského hokeja – potrebuje v tej najlepšej kondícii.

 

Viete si to predstaviť?

Napätie vrcholí. Za okamih sa ide hrať. Na tvár si lepíte samolepky v slovenských farbách. Na hlavu si nasadíte šiltovku a okolo ramien si zavesíte šál. Na seba si oblečiete tričko a na tričko dres. V jednej ruke fandiaca rukavica a v druhej trubka na vystrašenie súpera. Čo sa vám nezmestí do rúk, si odložíte do gymvaku na chrbát a vyrazíte!

 

Kam? Bojovať za Slovensko. Bude to boj. Na ľade i v hľadisku. Poďte pomôcť vytvoriť pravú slovenskú atmosféru, ktorú si budú súperi ešte dlho pamätať.

 

 

Náš oficiálny fanshop slovenského hokeja vás dokáže vystrojiť na každý dôležitý boj od hlavy až po päty. A keď hovoríme až po päty, tak to tak aj naozaj myslíme. Už ste videli naše ponožky Hockey Slovakia? Z najväčšej časti sýto modré s trochou červenej a bielej. Jednoducho v slovenských farbách. Tak ako väčšina produktov, ktoré si v našom fanshope môžete vybrať.

 

Nenecháme vás napospas osudu. A vy si zase nenechávajte všetko na poslednú chvíľu. V našej ponuke nájdete stovky produktov, ktoré oslovia pánov i dámy. Dokonca vystrojíme aj malých fanúšikov, vrátane tých najmenších. Máme dresy, šály, tričká, ale taktiež aj hrnčeky, krígle, perá i multišnúrky. Čokoľvek, čo vám pripomenie výnimočné hokejové momenty.

Tak sa zastavte v našom fanshope priamo na Zimnom štadióne O. Nepelu v Bratislave alebo navštívte náš eshop. Objednávajte a kuriér vám zásielku doručí priamo až k vám domov.