Duo Demitrová – Meško nestačilo vo štvrťfinále MS v e-hokeji na Kanadu

BRATISLAVA (SZĽH) – Cesta slovenskej dvojice Sandra Demitrová, Anton Meško na medzinárodných majstrovstvách sveta v e-hokeji sa skončila. Vo štvrťfinále podľahla favorizovaným Kanaďanom v celkovom súčte skóre štyroch zápasov, dvoch na play station a dvoch na xboxe, 8:19. 

Slovenskí reprezentanti vstúpili do turnaja víťazstvom nad Lotyšskom 16:15. Podľa vopred načrtnutého „pavúka“ narazili vo štvrťfinále na silnú Kanadu, ktorá kolo predtým zdolala Spojené štáty americké 17:12. Obaja slovenskí reprezentanti zohrali s kanadskými dve stretnutia. A oba dvojzápasy mali podobný priebeh. Prvý bol v oboch prípadoch jednoznačný, druhý tesný. Anton „Fenomen36363“ Meško najskôr podľahol na play station hráčovi s prezývkou JoshFearless13 (Joshua D´Eri) 0:5, následne 4:5. Sandra „Lady Brunette“ Demitrová nestačila na protihráča s nickom Hswertha23 (Karl Caslib). Prvý zápas prehrala 2:6, druhý 2:3. Po celkovom skóre 19:8 postúpili Kanaďania do semifinále, v ktorom ich čakajú Švédi. Druhú dvojicu tvoria Rusi a Fíni. 

Slovenský zväz ľadového hokeja touto cestou ďakuje slovenským e-hokejovým špičkám na hracích konzolách Antonovi Meškovi a Sandre Demitrovej za reprezentáciu na medzinárodnom online podujatí pod hlavičkou Medzinárodnej hokejovej federácie. V ďalšej „gamerskej“ kariére im prajeme veľa úspechov.