Doškoľovací seminár/webinár trénerov ĽH

BRATISLAVA (SZĽH) - Slovenský zväz ľadového hokeja pripravuje semináre/webináre na predĺženie trénerskej licencie pre všetkých trénerov, ktorým konči platnosť preukazu 30. 6. 2021. Vzhľadom na pretrvávajúcu situáciu ohľadom COVID-19 a obmedzených možnosti kontaktnej výuky/vzdelávania sa budú doškoľovacie semináre realizovať prostredníctvom webinárov (online) v období mesiacov marec a apríl 2021.

Každý tréner bude musieť absolvovať minimálne 5 webinárov zameraných na rôzne oblasti športovej prípravy  - kondičnej prípravy, technicko-taktickej prípravy, rozvoja osobnosti hráča prostredníctvom dištančného vzdelávania využitím IT komunikačného nástroja ZOOM. Celkovo plánujeme 9 webinárov v priebehu mesiacov marec a apríl 2021. 

Termíny a témy webinárov:

Marec:

16. 3. 2020 (utorok) o 19.00  (T. Pagáč) - Antidoping a ľadový hokej
23. 3. 2020 (utorok) o 19.00  (S. L. Miller) - Prečo sú tímy úspešné (Why teams win: 9 keys to team success) v ENG s SVK prezentáciou
30. 3. 2020 (utorok) o 19.00  (T. Gurský a M. Bednáriková) – Mentálny rozvoj hráčov v kategóriách žiactva a kadetov v období súčasnej pandémie

Apríl - budeme postupne aktualizovať

Po absolvovaní všetkých WEBINÁROV bude trénerom, ktorým končí platnosť preukazu, najneskôr do konca mája 2021 zaslaný email s informáciami o ďalšom postupe na predlženie trénerskej licencie (resp. o prípadnom doplnení potrebných osobných údajov do IS SZĽH a o úhrade poplatku vo výške 20 eur).

Všetci tréneri, ktorým končí platnosť preukazu 30. 6. 2021 a ešte sa nezaregistrovali, tak môžu urobiť po kliknutí na tento odkaz.

Podľa platných smerníc pre udeľovanie trénerských licencií sa musia tréneri zúčastniť vždy na doškoľovacích seminároch/webinároch na konci sezóny, v ktorej im končí platnosť preukazu.  Preto ak sa na týchto webinároch (rok pred koncom platnosti) zúčastnia aj tréneri, ktorým konči platnosť preukazu až v roku 2022 (podmienka - minimálne na 5 webinároch) táto skutočnosť sa zaeviduje do jeho trénerského profilu v IS SZLH. Následne po absolvovaní doškoľovacích seminárov/webinárov v roku 2022 sa mu trénerský preukaz predĺži nie o 2 ale o 4 roky (započítajú sa mu aj semináre/webináre za rok 2021).

Na webináre sa môžu, samozrejme, prihlásiť aj tréneri, ktorí majú platný preukaz a majú záujem sa ďalej vzdelávať. 

Trénerom, ktorí sa zaregistrovali na odkaz hore, bude zaslaná pozvánka na každý jeden webinár v dostatočnom časovom predstihu.

Kontaktná osoba bude v prípade otázok bude Janka Grandtnerová - grandtnerova@szlh.sk.