Doškoľovací seminár/webinár trénerov ĽH

BRATISLAVA (SZĽH) - Slovenský zväz ľadového hokeja pripravuje semináre/webináre na predĺženie trénerskej licencie (preukazu). Vzhľadom na pretrvávajúcu situáciu ohľadom COVID-19 a obmedzených možnosti kontaktnej výuky/vzdelávania predpokladáme, že doškolovacie semináre sa budú realizovať prostredníctvom webinárov (online) v období marec/apríl až jún 2021.

Každý tréner bude musieť absolvovať štyri webináre zamerané na oblasť kondičnej prípravy, technickej prípravy a rozvoja osobnosti trénera prostredníctvom dištančného vzdelávania využitím IT komunikačného nástroja ZOOM.

Termíny a témy webinárov budeme priebežne aktualizovať

Všetci tréneri, ktorým končí platnosť preukazu 30. 06. 2021 a ešte sa nezaregistrovali, tak môžu urobiť na tomto odkaze:

Tu sa môžete prihlasiť na doškolovacie webináre

Trénerom, ktorí sa zaregistrujú na webináre bude vždy najneskoršie 2 týždňe pred plánovaným začiatkom emailom zaslaná pozvánka s detailnými informáciami.

Po absolvovaní WEBINÁROV po ukončení školenia (jún 2021) bude účastníkom zaslaný email s informáciami o postupe pri predlžení trénerského preukazu (resp. prípadnom doplnení potrebných osobných údajov do IS SZĽH a úhrada poplatku vo výške cca 20 eur).