Detaily osláv olympijského bronzu: Trasa jazdy autobusu a program v centre Bratislavy

BRATISLAVA (SZĽH) – Bronzoví medailisti z olympijského hokejového turnaja v Pekingu už nabrali smer Slovensko. V utorok 22. februára pricestujú do Bratislavy, kde ich najskôr čaká oficiálny program a v popoludňajších hodinách si v centre hlavného mesta vychutnajú oslavy s fanúšikmi. 

Program pre verejnosť odštartuje o 15.30 h. Vtedy spred hotela DoubleTree by Hilton vyrazí kabrioautobus s hráčmi a členmi realizačného tímu. Okružná jazda sa začne na Trnavskej ceste a ďalej povedie cez Krížnu, Karadžičovu, Dostojevského rad, Rázusovo nábrežie, Staromestskú, Hodžovo námestie, Námestie slobody, Mýtnu, Vazovovu a Radlinského. Na začiatku Račianskej ulice sa autobus otočí a zamieri cez Šancovú a Štefánikovu na Námestie SNP. 

Jazda autobusu by mala trvať trištvrte hodiny až hodinu. Počas nej budú môcť fanúšikovia na uliciach pozdraviť našich bronzových hrdinov. O zábavu na palube sa postará moderátor Marcel Forgáč. Očakávame, že hokejisti vystúpia na Námestí SNP približne o 16.30 h. Dovtedy bude čakajúci dav zabávať ďalší moderátor Tomaggio aj s pomocou hudobného doprovodu. Následne sa obaja moderátori spoja na pódiu, aby aj s pomocou hokejových reprezentantov vytvorili hodinovú šou pre fanúšikov. 

Slovenský zväz ľadového hokeja (SZĽH) v spolupráci s Úradom verejného zdravotníctva SR našiel spôsob, ako oslavnú akciu zorganizovať v súlade s aktuálne platnými opatreniami. V tejto súvislosti preto žiadame všetkých fanúšikov, ktorí sa chystajú prísť a chcú zažiť historické chvíle, aby mali počas podujatia nasadené respirátory a svojím správaním minimalizovali riziko nákazy koronavírusom.