BIG DANISH DEAL – Výzva pre pravých slovenských fanúšikov!

Každý sa rád cíti „ako doma“. Aj na majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji. A keďže tento rok hostiteľské Dánsko odohrá všetky svoje zápasy v Herningu, kodaňská Royal Arena zostáva „voľná“ a bez domáceho tímu. Zatiaľ. Organizátori šampionátu si pre fanúšikov všetkých krajín, ktoré budú hrať v Kodani, pripravili „Big Danish Deal“ – možnosť získať Royal Arenu len pre seba. Ako je to možné?

Dáni nám svoju arénu dajú, ak im my dáme niečo na „výmenu“. Samozrejme, v teoretickej rovine. Viete si to predstaviť? Maskot v slovenskom drese, slovenská vlajka týčiaca sa nad Kodaňou či zbor, ktorý spieva slovenskú hymnu. Naša reprezentácia sa počas tohtoročných majstrovstiev sveta môže v kodanskej aréne cítiť skutočne ako doma. Bude však na to potrebovať vašu pomoc – pomoc slovenských fanúšikov.

Ako na to?

V prvom rade pamätajte na to, že kreativite, fantázii a správnemu humoru sa medze nekladú. Čo keby sme Dánom ponúkli recept na pravé bryndzové halušky? Alebo sa jeden deň bude na vrchole Kriváňa týčiť dánska vlajka? Oblečieme bratislavského „Čumila“ do dánskeho dresu? Možno by sa Dáni potešili, keby Zvolenský zámok v noci svietil vo farbách Dánska a možno by nepohrdli pravou slovenskou borovičkou. Šancí, ktoré môžu pre Slovensko získať domáce prostredie na štadióne majstrovstiev sveta, je neúrekom! Inšpirovať sa, samozrejme, môžete aj videom, ktoré pre vás organizátori pripravili. Avšak nezabúdajte, že najlepšou inšpiráciou bude pre vás bude vlastná kreativita.

Prečo by ste to mali urobiť?

Dokážte, že fanúšikovia na Slovensku sú tými najlepšími fanúšikmi na svete! Ak vyhráme, bude o tom vedieť celý svet – ako sme už spomínali, Dáni nám za to na „výmenu“ dajú svoj štadión, ktorý bude „preoblečený“ do farieb Slovenska. Ideme do toho? Ideme!

Svoje nápady posielajte najneskôr do 21. apríla na oficiálnu facebookovú stránku majstrovstiev sveta v Dánsku, a to buď na hlavnú stránku, do komentárov pod video alebo priamo do správy. Víťaz bude vyhlásený 24. apríla. Kto to bude? To záleží len a len od hokejových fanúšikov. Slovensko, poďme do toho aj my!

ZAPOJTE SA DO „BIG DANISH DEAL“ AJ VY!