Bartoš ešte zrejme nekončí, možno bude hrať za Humenné

HUMENNÉ 12. september (SITA) - Hokejista Peter Bartoš sa rozhodol v máji ukončiť kariéru.

Skúsený a spoľahlivý útočník, ktorý podstatnú časť kariéry spojil s HC Košice, zostal od novej sezóny v štruktúrach klubu, ale už v inej pozícii. Stal sa trénerom tretiakov v košickej prípravke.

Teraz sa však situácia zmenila. Podľa utorkového vydania denníka Šport zvažuje už 44-ročný Bartoš, že si v nasledujúcej sezóne zahrá za druholigový tím MHK Humenné. "Skončil som s profesionálnym hokejom. Teraz už dostanem iba na cestu a na kávu. Stretli sme sa s Richardom Šechným, ktorý ma lámal, lámal, až ma prehovoril. Nie je to však definitívne. Zatiaľ je to 50 na 50. Všetko závisí aj od mojich povinností v HC Košice. To je moja priorita. Pokiaľ by prípadný angažmán v Humennom kolidoval s mojou prácou pri žiakoch, tak z toho nič nebude," vyjadril sa pre Šport Bartoš.

Peter Bartoš v Košiciach oslavoval päť majstrovských titulov v rozpätí rokov 2009 - 2015, bol členom strieborného tímu Slovenska z majstrovstiev sveta v Petrohrade v roku 2000. Päť úspešných sezón strávil aj v Českých Budějoviciach, nakukol tiež do NHL, kde v sezóne 2000/2001 odohral 13 zápasov v tíme Minnesota Wild.