Stanleyho pohár zažil jazdu Trenčínom

Marián Hossa ako jediný Slovák trojnásobným víťazom Stanleyho pohára, foto SITAMarián Hossa ako jediný Slovák trojnásobným víťazom Stanleyho pohára, foto SITA

TRENČÍN - Tisíce ľudí si nenechali ujsť možnosť vidieť slávnu hokejovú trofej Stanleyho pohár. Do mesta ju už po tretí raz priniesol útočník Chicaga Blackhawks Marián Hossa.

 

Marián Hossa na netradičnej jazde so Stanleyho pohárom v Trenčíne, foto SITAMarián Hossa na netradičnej jazdy so Stanleyho pohárom v Trenčíne, foto SITA

Ten sa ľuďom rozhodol predstaviť trofej netradične na špeciálne upravenom kamióne, ktorým prešiel niekoľkokilometrovú cestu od sídliska Juh až po Zimný štadión Pavla Demitru. Každý fanúšik si tak mohol odfotiť najlepšieho slovenského hokejistu súčasnosti aj s pohárom, urobiť si "selfie" a dostal aj podpis na kartu. 

Stanleyho pohár bol v Trenčíne od štvrtka, keď si Hossa trofej užíval v kruhu rodiny. V piatok dopoludnia s ním navštívil detské oddelenie trenčianskej nemocnice. Po party na Trenčianskom hrade v nedeľu ráno odcestuje do českej Vlašimi k ďalšiemu hráčovi Chicaga Michalovi Rozsívalovi.