V Trnave vyrástlo tréningové centrum s unikátnymi prvkami

Skatemill v novom trnavskom centre poteší malých a i veľkých hokejistov, foto hktrnavaSkatemill v novom trnavskom centre poteší malých a i veľkých hokejistov, foto hktrnava

TRNAVA - Na Zimnom štadióne v Trnave to pod tribúnou žilo čulým ruchom aj mimo sezónu. Nemakali tu však hokejisti, ale predstavitelia klubu. Za pomoci sponzorov sa postarali o stavbu unikátnych prvkov. Priestor dosiaľ využívaný len čiastočne, keď tu klub pred štyrmi rokmi vystaval viacúčelovú telocvičňu, prešiel  pozoruhodnou premenou do podoby moderného tréningového centra.

 

Skatemill s umelou plochou na nácvik správneho korčuľovania, foto hktrnavaSkatemill s umelou plochou na nácvik správneho korčuľovania, foto hktrnava

Pýchou bude skatemill, plocha s umelým ľadom na nácvik správneho korčuľovania, nové náradie vrátane bloku rotopedov a regeneračná linka s vírivkou i saunou.

 

Súčasťou regeneračnej linky je aj vírivkaSúčasťou regeneračnej linky je aj vírivka

Centrum bude slúžiť na skvalitnenie tréningového procesu HK Trnava. Klub ho však chce ponúknuť aj verejnosti. Záujemcovia dostanú kompletný balík služieb od výučby vyškoleným trénerom až po regeneráciu s masážou.

 

Sauna v tréningovom centre nemôže chýbať, foto hktrnavaSauna v tréningovom centre nemôže chýbať, foto hktrnava

„Veríme, že iba kvalitné a moderné zázemie spolu s inovatívnymi metódami rozvoja hráčov nás môžu posúvať vpred. Zakúpením a realizáciou spomenutých priestorov a pomôcok atraktívnosť tréningového prostredia v Trnave neuveriteľne stúpla. Ale predovšetkým je to investícia do budúcnosti a investícia do mládeže,“ povedal generálny manažér trnavského klubu Matej Ševčík.

Tréningové centrum je aktuálne v skúšobnej prevádzke. Oficiálne otvorenie priestorov sa uskutoční počas Dňa otvorených dverí trnavského hokeja v stredu 19. augusta od 17.00 h.