Reprezentačná dvadsiatka v prípravnom zápase podľahla Detve až po samostatných nájazdoch

DETVA (SZĽH) – V stredajšom prípravnom zápase reprezentačnej dvadsiatky s prvoligistom z Detvy sa po riadnom hracom čase skončil remízou 2:2. V predĺžení gól nepadol a o víťazovi rozhodli samostatné nájazdy, v ktorých uspeli domáci hráči. Za slovenskú reprezentáciu do 20 rokov sa dva razy presadil útočník Lukáš Hrušík.

Dnes o 17.00 h nastúpia zverenci Ernesta Bokroša na ďalší prípravný zápas vo Zvolene proti domácemu extraligovistovi HKM.

Ernest Bokroš (tréner Slovensko 20): „V tomto zápase sme sa pozreli ako budú vyzerať zápasy s mužstvami prvej ligy. Bolo to o to zaujímavejšie, že sme mohli zápas odohrať v Detve, kde sú vždy zápasy veľmi zaujímavé a utvrdilo nás to v tom, že ani v prvej lige to nebude jednoduché. Bolo to zaujímavé stretnutie aj preto, že sme prehrávali 2:0 a dokázali sme vyrovnať. V koncovke sme sa trápili v minulosti a tak isto aj proti Detve. Mali sme veľa vyložených šancí, ale góly sme nedali.“

Výsledok – streda:

HC‘07 Detva – Slovensko 20 3:2 (1:0, 1:0, 0:2 – 0:0, 1:0). Góly SR 20: Hrušík 2.

HK Orange 20: Hrenák (Škorvánek) – Moravčík, Košecký, Koch, Ivanič, Kuzmin, Meliško, Sloboda, Jendrol, Michalčík – Galis, Klenko, J. Tatár – Sadecký, Surový, Briestenský, Hrušík, Šiška, J. Sukeľ – Tužinský, M. Sukeľ, Milý.

 


Fotogaléria