Prvá hokejová liga má po 23 rokoch v značke BUDIŠ titulárneho partnera

Prezident SZĽH Martin Kohút (vľavo) s generálnym riaditeľom spoločnosti SPŽ, a.s. Andrejom Hronským a prezidentom ZOK-u Budiš 1. hokejovej ligy Róbertom Ľuptákom. Foto Ján Súkup

BRATISLAVA - Nielen najvyššia hokejová súťaž Tipsport liga má svojho strategického partnera, ale svojho kľúčového podporovateľa našla aj BUDIŠ 1. hokejová liga, ktorá je v hierarchii druhou najvyššou hokejovou ligou na Slovensku. "Značka Budiš, ktorá patrí pod Slovenské pramene a žriedla, zavíta do regiónov, ktoré nie sú na extraligovej mape a pozdvihne úroveň hokeja v druhej najvyššej súťaži nepochybne vyššie. Po prvý raz v novodobej histórii slovenského hokeja sme zabezpečili veľkého partnera, ktorý poskytol tejto súťaži svoje meno. Trvalo to 23 rokov, kým sa 1. hokejová liga môže popýšiť názvom hrdého partnera," povedal prezident SZĽH Martin Kohút.

Spoločnosť Slovenské pramene a žriedla, a.s., ktorá sa stala partnerom BUDIŠ 1. hokejovej ligy,  okrem minerálky Budiš distribuuje aj značky nápojov Fatra, Zlatá Studňa, Gemerka, Šofocola, či ovocný koncentrát Sunquick. " Budiš je minerálna voda bohatá na minerály, čím je vhodná pre aktívnych ľudí a teda aj pre aktívnych športovcov. Preto je pre nás spojenie s hokejom úplne prirodzeným krokom. V spojení s hokejom chce naša spoločnosť prispieť k tomu, aby sa v krajne bohatej na kvalitnú vodu rozvíjala aj kvalita života, ktorej súčasťou je šport a teda aj hokej," povedal generálny riaditeľ spoločnosti SPŽ, a.s. Andrej Hronský.

Partnerstvo je podpísané zatiaľ na sezónu 2016/2017.