Predvianočná ponuka pre MS v ľadovom hokeji 2017 IIHF

BRATISLAVA - Približne 150 dní pred prvým vhadzovaním na Majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji 2017 IIHF v Kolíne a Paríži (5. – 21. mája) pripravil organizačný výbor pre všetkých fanúšikov zúčastnených národov špeciálnu predvianočnú ponuku:

 

  • Mimoriadne žiadaný kontingent „tímových vstupeniek“ bol znova rozšírený, aby ešte viac fanúšikov dostalo príležitosť sprevádzať svoj tím počas celej skupinovej fázy v Kolíne alebo Paríži. „Tímová vstupenka“ predstavuje kompletný balík zahŕňajúci všetkých sedem zápasov základnej skupiny príslušného tímu počas MS 2017 IIHF. Všetkých sedem vstupeniek v balíku sa pritom vyhotoví samostatne a vstupenky sú prenosné. „Tímová vstupenka“ stojí od 133 € za celý balík a je dostupná do vypredania zásob.

 

  • Ďalším atraktívnym prekvapením pod vianočným stromčekom môže byť denná vstupenka. Táto zaručí vstup na všetky zápasy zvoleného dňa majstrovstiev a ponúka tak príležitosť zažiť atmosféru MS počas jedného z 15 hracích dní. Denná vstupenka je v ponuke v cene výhodnejšej až o 10 % oproti vstupenkám na individuálne zápasy, ktoré budú v predaji neskôr. Je ju možné zakúpiť za cenu od 29 € pre Paríž a od 34 € pre Kolín.

 

  • V ponuke sú taktiež ešte niektoré z veľkých balíkov ako skupinové balíky a permanentky buď pre Paríž alebo Kolín, balík finálového kola pre Kolín a víkendový balík finálového kola pre Kolín.

 

Vstupenky na MS v ľadovom hokeji 2017 IIHF je možné zakúpiť:

  • online na stránke www.iihfworlds2017.com alebo facebook.com/IIHFhockey.
  • telefonicky na čísle: +49 1806 2017 01 pre Nemecko a +33 892 69 20 17 pre Francúzsko (výška telefónnych poplatkov závisí od krajiny a telefonickej siete volajúceho).

 

A mimochodom, Vianoce sú obdobím darčekov a pekných prekvapení. Fanúšikovia majú teraz veľkú príležitosť každý deň až do 24. decembra vyhrať vstupenky na MS v ľadovom hokeji 2017 IIHF. Výhernej hry sa môžete zúčastniť na Facebooku na adrese www.iihf.com/JoinThe2017Worlds. Tam kliknite na adventný kalendár MS 2017 IIHF.