Predaj vstupeniek na MS 2017 už aj na konkrétne zápasy

Pohľad na Lanxess arénu v Kolíne nad Rýnom, dejisko zápasov v hokejistov SR na MS 2017Pohľad na Lanxess Arénu v Kolíne nad Rýnom, dejisko zápasov v hokejistov SR na MS 2017

 
BRATISLAVA (SZĽH) - Organizačný výbor hokejových majstrovstiev sveta 2017 v Kolíne nad Rýnom a v Paríži splnil prísľub, ktorý dal na začiatku príprav, a fanúšikom ponúkol aj „single” vstupenky na všetkých 64 zápasov setového šampionátu. Od piatka 10. marca si tak ľudia môžu kúpiť lístky na konkrétne stretnutia. V ponuke však naďalej ostávajú aj denné balíky – teda vstupenky na všetky zápasy jedného hracieho dňa.
 

Logo MS 2017.

Doteraz sa predalo 450 000 lístkov. Prezident organizačného výboru MS Franz Reindl, preto neskrýva nadšenie: „Už dnes je zaručená skvelá atmosféra v arénach a veríme, že po spustení predaja vstupeniek na jednotlivé zápasy sa toto číslo ešte zvýši.“ Na niektoré stretnutia a dni sú k dispozícii už len posledné miesta. V Kolíne sú najžiadanejšie zápasy Ruska, Švédska, a samozrejme aj domáceho Nemecka. V Paríži sú už takmer vypredané zápasy Francúzska, Švajčiarska, Kanady a Česka.
 
Ceny na zápasy základnej skupiny v Kolíne nad Rýnom, kde sa predstaví aj slovenská reprezentácia, sa začínajú na 19 eurách. Dva štvrťfinálové súboje sa budú hrať v Paríži a dva v Kolíne. Semifinále, zápas o bronzové medaily aj finále sa tiež odohrajú v Kolíne nad Rýnom. Najlacnejšie vstupenky na vyraďovaciu časť stoja 49 eur. 
 
Vstupenky na MS 2017 v ľadovom hokeji v kolínskej LANXESS Aréne a v parížskej AccorHotels Aréne si môžete zakúpiť na stránke: https://tickets.iihfworlds2017.com.