Titul majstra SR v in-line hokeji dnes Miklíkovi či Višňovskému?

Z duelu o majstra SR 2016 v in-line hokeji, foto fb Roman TrenčanZ duelu o majstra SR 2016 v in-line hokeji, foto fb Roman Trenčan

BRATISLAVA (SZĽH) – Rozhodnutie o víťazovi  Restart Extraligy SR v in-line hokeji 2016 sa odkladá na.  V utorňajšom druhom finálovom stretnutí o majstra SR totiž obhajca titulu bratislavský tím VÚJE Fevra Blue Vipers odplatil   in-line hokejistom Red Rebel Mad Dogs  pondelňajšiu prehru 2:7 a vyrovnal stav zápasov na 1:1.  O majstrovskom zlate sa rozhodne v stredu o 19.00 na tréningovej ploche  Zimného štadióna Ondreja Nepelu.  

Fanúšikovia in-line hokeja, ktorého  absolútnu špičku privítame na budúci rok v rámci svetového šampionátu v Bratislave, sa môžu tešiť aj dnes na známe hokejové mená. "Veríme, že rozhodujúci duel priláka peknú návštevu. Oba doterajšie zápasy mali špičkovú úroveň," svorne tvrdia Jozef Vrábel mladší a Imrich Antal, šéfovia finalistov. A tie mená? V dresoch Fevry Blue Vipers nastúpili o.i. Miklík, bratia Ručkayovci, za  Red Rebel Mad Dogs Bakoš, Podhradský, Jurík a Višňovský, ktorý však v utorok chýbal. "Na tretie finále nastúpime určite aj s ním," kategoricky potvrdil I. Antal dnešný štart Ľ. Višňovského,ktorý bol aj pri striebre Slovenska na MS v in-line hokeji v Bratislave.

Restart Extraliga SR  2016 v in-line hokeji  

Druhé finálové stretnutie (hrá sa na dve víťazstvá) - utorok:

VÚJE Fevra Blue Vipers BA - Red Rebel Mad Dogs 7:3, na zápasy 1:1

Prvý finálový zápas - pondelok:

Red Rebel Mad Dogs Bratislava  – VÚJHE Fevra Blue Vipers Bratislava 7:2

Semifinálové výsledky:

Red Rebel Mad Dogs Bratislava   - Dubnica Wild Kings 10:7 a 8:7 (2:0 na zápasy)

Fevra Blue Vipers Bratislava – Save Finance Bratislava 12:5 a 9:5 (2:0 na zápasy)