Hráči Orange "20" zakončili ligový program tesnou prehrou v Trnave

TRNAVA (SZĽH) - Zverenci trénera Ernesta Bokroša odohrali posledný zápas v rámci svojho programu v druhej najvyššej súťaži BUDIŠ 1. Hokejovej lige. V záverečnom vystúpení tesne prehrali v Trnave s domácim tímom 4:5, keď rozhodujúci gól inkasovali päť minút pred koncom. Priestor dostali najmä mladší hráči v tíme Orange "20". Reprezentačný výber teraz čaká záverečný kemp pred Majstrovstvami sveta U20.


Dresy tímu HK Orange "20"

TRNAVA - ORANGE "20" 5:4

Trnavčania otvorili skóre dvomi gólmi v krátkom slede v rozmedzí 8. a 9. minúty. Za mladíkov odpovedal v 12. minúte Marek Hecl. V druhej tretine bol scenár podobný - opäť prišli dva góly domáceho tímu a odpoveď z hokejky Mareka Hecla po krátkom čase. V tretej tretine dokázali hráči Orange "20" zmazať dvojgólové manko gólmi Jaška a Juríčka a do poslednej desaťminútovky vstupovali za vyrovnaného stavu 4:4. V 56. minúte však rozhodol o víťazstve domácich Matúš Mihalko.

Ernest Bokroš, tréner HK Orange "20": "Odohrali sme posledný zápas pred záverečným kempom, čo sa prejavilo aj na výkone. Na niektorých hráčoch bolo vidieť, že už myslia na Majstrovstvá sveta. Nešli do osobných súbojov úplne naplno, mali v podvedomí, aby sa náhodou niekto nezranil. Po hernej stránke sme však odohrali dobrý zápas. Príležitosť sme dali najmä mladším hráčom, v bránke dostal príležitosť brankár Kožiak. Dali sme štyri góly, avšak inkasovali sme päť, takže napokon z toho bola tesná prehra. Chcem sa však touto cestou veľmi pekne poďakovať klubom BUDIŠ 1. Hokejovej ligy, že s nami odohrali pre nás veľmi potrebné zápasy."

HK Gladiators Trnava - HK Orange 20 5:4 (2:1, 2:1, 1:2)
Góly:
8. Jurák, 10. Bohucký, 27. Szalay, 32. Mrázik, 56. Mihalko - 12. a 33. Marek Hecl, 43. N. Jaško, 51. Struška, 157 divákov