Zvolenčanov čaká od 2. mája dril na suchu

Úvod letnej prípravy hokejistov Zvolen, foto hkmzvolen, Branislav ŠníderHokejisti Zvolena začnú už 2. mája 9-týždňovú prípravu na suchu, foto facebook.com/hkm zvolen

ZVOLEN - Hokejisti HKM Zvolen už poznajú termíny letnej prípravy na sezónu 2017/18. Na suchu budú podľa plánov trénera Petra Mikulu pracovať deväť týždňov, začnú 2. mája a skončia 30. júna. Letný dril absolvujú v domácich podmienkach. „Naše mužstvo bude využívať telocvičňu a vonkajší areál IX. základnej školy na Námestí mládeže a tiež športový areál Orlík na Zvolenskej priehrade. Na výbehy do terénu rovnako poslúžia priehrada, Pustý hrad a okolie zimného štadióna,“ povedal pre klubový web športový riaditeľ HKM Miroslav Klein.

Na hokejistov Zvolena potom od 1. do 23. júla čakajú dovolenky a po nich sa už budú pripravovať na ľade. V pláne je aj jedenásť až dvanásť prípravných zápasov, súperi budú známi neskôr. Zvolenčania už tradične zorganizujú aj Memoriál Pavla Zábojníka, ktorý sa uskutoční od 17. do 19. augusta.

Pod Pustým hradom riešia aj personálne otázky v prvom mužstve. „Intenzívne sa pracuje na doplnení hráčskeho kádra a obsadení postu asistenta hlavného trénera,“ dodal pre klubový web Klein.