Vznikol dokument o živote v zákulisí Slovana Bratislava

Arena:  život za hokej, dokument o HC Slovan

BRATISLAVA - Športový dokument Aréna: Život za hokej, ktorý vznikal takmer dva roky a mapuje zákulisie klubu Slovan Bratislava počas pôsobenia v Kontinentálnej hokejovej lige, bude mať premiéru v sobotu 29. novembra pred stretnutím belasých s Atlantom Mytišči. Film prvýkrát uvedú na mieste, kde bolo natočených veľa jeho sekvencií. Ako filmové plátno poslúži multimediálna videokocka v Slovnaft Arene, hala sa na hodinu zmení na dočasnú kinosálu. Film si v prvom rade budú môcť pozrieť fanúšikovia Slovana.
Dokument natočili Pavol Jelenek a Dušan Králik z produkčného štúdia Art4. Na slovenské pomery vznikol ojedinelý film, pohľad nielen na účinkovanie bratislavského klubu v nadnárodnej súťaži, ale aj sonda do duší a emotívneho prežívania hokeja zo strany členov manažmentu a zamestnancov klubu, hráčov i verných fanúšikov.
Vstupenky na zápas s Mytišči a premiéru so zvýšenou cenou o euro oproti iných duelom sa začali predávať od štvrtka 6. novembra na obvyklých miestach. Súboj s Atlantom sa začne o 17.30 h. Držitelia permanentiek majú vstup na premiéru v cene celosezónneho lístka. Informácie zverejnil web Slovana Bratislava.