V Trenčíne pokračujú Holenda aj Hochel

Bronzoví z MS 20 Matúš Holenda (vľavo) a Marco Hochel naďalej v drese Trenčína, foto hkduklaBronzoví z MS 20 Matúš Holenda (vľavo) a Marco Hochel naďalej v drese Trenčína, foto hkdukla

TRENČÍN - V kádri extraligovej hokejovej Dukly Trenčín pokračujú aj v nasledujúcej sezóne mladíci - obrancovia Matúš Holenda a Marco Hochel. Bronzoví medailisti z ostatných juniorských MS v Kanade sa dohodli s vedením "vojakom" na predĺžení spolupráce.
"Chalani v minulej sezóne získali bronz na majstrovstvách sveta juniorov a potom sa dobre uviedli v extralige. Teraz musia dokázať, že do prvého tímu patria, šancu isto dostanú," povedal podľa oficiálneho klubového webu generálny manažér Dukly Ján Kobezda.
Defenzíva trenčianskej Dukly po predchádzajúcom ročníku prešla rozsiahlou prestavbou, v jej kádri figurujú beci Adam Drgoň, Miroslav Zaťko, Radovan Trefný, Matúš Holenda, Marco Hochel, Marek Ryzák, Tomáš Nechala a Andrej Hatala (juniorská zmluvu).
Návrat na Slovensko avizoval Ján Homer, ten napokon zamieril do Banskej Bystrice. "Ján Homer bol ihneď po príchode oslovený z našej strany, ale rozhodol sa ísť za lepšími podmienkami pod Urpín. Sme v rokovaní s ďalším skúseným obrancom," dodal Ján Kobezda.