Trenčín si udržal najproduktívnejšieho hráča

Skúsený útočník Vladimír Nemc v Trenčíne pokračuje , foto hkdukla.skSkúsený útočník Vladimír Nemc v Trenčíne pokračuje , foto hkdukla.sk

TRENČÍN - V hokejovej Dukle Trenčín začínajú stavať tím na sezónu 2015/2016. Pod hradom Matúša Čáka bude naďalej pokračovať útočník Vladimír Nemec, ktorý sa s vedením klubu dohodol na novej zmluve. "S výkonmi Vlada Nemca sme boli počas sezóny spokojní, a tak sme sa s ním chceli dohodnúť na ďalšom pôsobení. Som rád, že sa to podarilo a bude počas ďaľšej sezóny oporou nášho tímu,“ povedal na klubovom webe športový manažér Jozef Daňo.
Tridsaťšesťročný Nemec bol so 42 bodmi (12+30) v 59 stretnutiach najproduktívnejším hráčom Dukly v sezóne 2014/2015. Na pokračovaní v Trenčíne, kde s rodinou aj býva, mal veľký záujem. "Boli mi predostreté podmienky, nebolo nad čím váhať. Chcel som hrať doma, žiadne iné veci som ani nerozbiehal. Takže som spokojný a teším sa na ďalšiu sezónu,“ doplnil pre klubový web Nemec, ktorý verí, že "vojaci" si udržia kostru mužstva. Už v najbližšej sezóne by mohol odohrať 900. duel v slovenskej extralige.