Pod Zoborom vynovené šatne, v polovici augusta pribudne nová informačná kocka

Vynovená šatňa HK Nitra pred sezónou 2017-2018, foto hockeynitra.comVynovená šatňa HK Nitra pred sezónou 2017-2018, foto hockeynitra.com

NITRA - V tíme slovenského hokejového vicemajstra HK Nitra počas medzisezónneho obdobia neoddychovali a okrem príprav jednotlivých tímov na ročník 2017/2018 sa snažili o napredovanie aj z hľadiska infraštruktúry. V domácej aréne budú nové turnikety či informačná kocka, ktorá sa pod Zoborom objaví približne v polovici augusta. Obnovy sa dočkali aj viaceré hráčske kabíny.

"Obdobie medzi sezónami sme využili na vylepšenie a skrášlenie priestorov pod tribúnami, kde sa nachádzajú z najväčšej časti mládežnícke šatne, ale aj pre hostí a rozhodcov. Všetky dostali novú hrubú gumenú podlahu, nové osvetlenie, maľovku. Šatňu juniorov, rozhodcov a štyri šatne v šikminách sme vybavili novými boxami. Rekonštrukciu sme realizovali svojpomocne z vlastných zdrojov a za pomoci partnerov klubu. Z výsledku máme nesmiernu radosť,“ povedal prezident HK Nitra Miroslav Kováčik.