Ivan Černý zostáva na lavičke Nových Zámkov

Ivan Černý v Nových Zámkoch najmenej tri tri zápasy s taktovkou, foto htkm - Branislav ŠníderIvan Černý zostáva pri prvom tíme v Nových Zámkoch, foto htkm - Branislav Šníder

NOVÉ ZÁMKY - Hokejistov Nových Zámkov povedie aj v nasledujúcich stretnutiach tréner Ivan Černý. V závere novembra pred súbojom 24. kola s Banskou Bystricou (3:2 po predĺžení, pozn.) sa postavil na striedačku namiesto Júliusa Pénzeša, ktorého vedenie odvolalo po vysokej prehre 0:7 s Popradom v 23. kole. Vedenie klubu vtedy avizovalo, že bude sondovať trh s trénermi. "S prácou Ivana Černého sme spokojní, zatiaľ zostáva na dobu neurčitú trénerom nášho prvého mužstva," povedal športový manažér HC Nové Zámky Ján Chovan, ktorý je na striedačke v pozícii asistenta hlavného trénera.
Pod vedením Černého nováčik súťaže od 27. novembra zdolal Banskú Bystricu 3:2 po predĺžení, prehral v Liptovskom Mikuláši 1:2 po predĺžení, vyhral v Martine 4:3 a doma neuspel 3:4 po nájazdoch s Trenčínom.
Na juhu Slovenska menili trénera už v septembri, keď odvolali Miroslava Chudého. Dočasne vtedy zaskakoval Černý a napokon na striedačku prišiel Pénzeš, ktorý po štrnástich odkoučovaných stretnutiach musel odísť.