Tím SR doplnia ďalší hráči, mimo hry je Hrivík

Tréner Zdeno Cíger počas zápasu s Fínsko v Košicich, foto SITA - Ivan FleischerTréner Zdeno Cíger po zápase s Fínskom informoval novinárov o posilách, foto SITA - Ivan Fleischer

BRATISLAVA - Káder slovenskej hokejovej reprezentácie sa v úvode nasledujúceho týždňa rozrastie o ďalších hráčov. K tímu by sa mali pridať postupne až piati hráči - obrancovia Adam Jánošík, Peter Trška a útočníci Marcel Haščák či Mário Bližňák. "Ich príchod máme potvrdený. Pripojí sa k nám aj Michel Miklík, avizoval však nejaký problém s kľúčnou kosťou, ale hrať môže a je to len vec nejakej fixácie. Záujem má a budeme radi, keď bude zdravý a pridá sa k mužstvu," prezradil tréner slovenskej reprezentácie Zdeno Cíger. Na pondelkový zraz by mali prísť aj všetci hráči zo súčasného kádra.

V zámorskej NHL vypadlo v play-off Chicago, v hre tak je aj možný príchod útočníkov Richarda Pánika s Tomášom Jurčom. "Snažíme sa spojiť s chlapcami zo zámoria a netrpezlivo čakáme, aké bude ich stanovisko," informoval Cíger. Jasno už má v prípade Mareka Hrivíka, ktorého NY Rangers povolali z farmy do prvého tímu. “Má problémy s lakťom a mesiac by mal mať pauzu. Jeho stanovisko je, že na majstrovstvá sveta nepôjde,“ dodal Zdeno Cíger.