Róbert Spišák sa stal trénerom Liptovského Mikuláša

Tréner Róbert Spišák, foto jegkorong.hu

.LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Hokejistov MHK 32 Liptovský Mikuláš povedie v sezóne 2015/2016 Róbert Spišák. Rodák z Košíc (6. 2. 1959) vystriedal v tíme semifinalistu uplynulého ročníka druhej najvyššej súťaže Mariána Horvátha. Asistentom zostáva Ivan Droppa. Spišák si v minulosti ako hráč obliekal aj dres Liptákov.
"Do Liptovského Mikuláša som sa vrátil s príjemnými spomienkami na hráčsku kariéru z osemdesiatych rokov. Je to tradičný slovenský klub s bohatou históriou, má silné meno v mládežníckych kategóriách, je to značka, ktorá vyprodukovala do hokejového sveta veľa kvalitných a známych hráčov, ktorí hrali alebo ešte hrajú v NHL, KHL alebo slovenských extraligových kluboch," povedal pre liptov.sme.sk Róbert Spišák, ktorý začal minulú sezónu v Nových Zámkoch a skončil v poľských Katoviciach. "Som odhodlaný a namotivovaný na prácu v tomto tradičnom slovenskom klube. Chcel by som mu svojimi skúsenosťami pomôcť prinavrátiť jeho postavenie v slovenskom hokeji." 

Po odchode trénera Pavla Paukovčeka do extraligového Popradu bude juniorských vicemajstrov viesť Juraj Halaj, pri doraste bude pôsobiť Dušan Halahija.