Slovan v OC Central predstavil mužstvo fanúšikom

Hráči HC Slovan Bratislava počas autogramiády pred novou sezónou KHL v nákuponom stredisku Centrál, foto SITA- Ján SlovákPredstavovanie tímu HC Slovan pred novou sezónou v Centrali, foto SITA - Ján Slovák

BRATISLAVA - Hokejový Slovan Bratislava v pondelok predstavil fanúšikom celý tím pre sezónu Kontinentálnej hokejovej ligy 2014/2015. Oficiálna prezentácia mužstva sa uskutočnila v nákupnom centre Central, jej súčasťou bola aj autogramiáda.
Počas popoludňajšieho programu vystúpili skupiny Hex a The Paranoid, po nich patrilo pódium Petrovi Cmoríkovi. Následne prišli pred fanúšikov hráči Slovana a tréneri Rostislav Čada, Vladimír Országh a Pavol Rybár. O krátke predstavenie členov tímu sa postaral moderátor Marcel Forgáč. O predstavenie mužstva bol obrovský záujem a stovky fanúšikov sa tiesnili nielen priamo pri pódiu, ale aj na vyšších galériách. 

"V prvom rade by som sa chcel poďakovať našim fanúšikom, že prišli v takomto veľkom počte. Verím, že nastávajúca sezóna bude lepšia ako tá predchádzajúca, všetci hráči sú poriadne nažhavení. Dúfam, že uspejeme a dosiahneme vytúžené play off. Ďakujeme za podporu a verím, že budete úžasní aj túto sezónu," poďakoval všetkým priaznivcom kapitán belasých Milan Bartovič"Tlak bude ako každý rok veľmi veľký, ale my sme pracovali dva mesiace, aby sme ten  tlak a očakávania splnili. Ja urobím všetko pre to, aby tomu tak bolo. Aby sme v každom zápase bojovali na viac ako na sto percent a vy, ktorí prídete na štadión, aby ste odchádzali maximálne spokojní," sľúbil všetkým hlavný tréner Slovana Rostislav Čada.

Priaznivci "belasých" mohli získať od hráčov autogramy, cenné fotografie či iné hokejové suveníry. Fanúšikov zabávali aj maskot Harvy a Angels Cheerleaders. Súčasťou podujatia bol aj rýchly turnaj v stolnom hokeji, rôzne súťaže či meranie tvrdosti strely.

Hráči Slovana dostali na autogramiáde zabrať, foto SITA - Ján SlovákHráči Slovana dostali na autogramiáde zabrať, foto SITA - Ján Slovák