Na utorňajšom zraze v Bratislave už aj s trojicou z NHL

Hokejisti (zľava) Tomáš Kopecký, Andrej Meszároš a Richard Pánik na utorňajšom  zraze reprezentácie v Bratislave, foto SITA - Ján SlovákHokejisti (zľava) Tomáš Kopecký, Andrej Meszároš a Richard Pánik na utorňajšom  zraze reprezentácie v Bratislave, foto SITA - Ján Slovák

BRATISLAVA -  Na utorňajšom zraze hokkejovej reprezentácie Slovenska v Bratislave pred ďalším týždňom prípravy na svetový šampionát sa trénerovi Vladimírovi Vůjtkovi  hlásili aj útočníci Tomáš Kopecký, Richard Pánik, Tomáš Surový a obranca Andrej Meszároš. Meškali Ján Sýkora a Martin Réway, útočník Sparty prišiel na bratislavský Zimný štadión Ondreja Nepelu s 25-minútovým meškaním.

Po Zdenovi Chárovi zdravotné problémy, ale menšieho charakteru,  hlásil  aj brankár Július Hudáček. „Pravdepodobne nebude trénovať a nepôjde s nami ani do Lotyšska,“ uviedol Vůjtek, podľa ktorého nepocestuje na dvojzápas do Pobaltia pre otras mozgu ani útočník Tomáš Marcinko. Naopak, Ladislav Nagy by mal byť v poriadku a riadne trénovať. 

Šancu dostať sa na šampionát má ešte Vladimír Dravecký z Třinca.Musel by stihnúť zápasy s Lotyšskom, aby sme ho mohli vyskúšať,“ doplnil Vladimír Vůjtek.