Razingar mal pred debutom v Dukle trochu strach

Slovinec Tomaž Razingar (Trenčín) sa zapísal asistenciou v premiérovom vystúpení v Tipsport extralige, foto SITA - Tomáš SomrSlovinec Tomaž Razinger sa zapísal asistenciou v premiérovom vystúpení  v drese Trenčína, foto SITA 

TRENČÍN - Vydarený debut v drese extraligovej Dukly Trenčín má za sebou slovinský hokejový útočník Tomaž Razingar. Tridsaťpäťročný krídelník nastúpil za "vojakov" prvýkrát v nedeľu doma proti Popradu a asistenciou sa podieľal na triumfe 3:1. Kapitán slovinskej reprezentácie si navyše pripísal dva plusové body. Pre Razingara to bol prvý súťažný duel v sezóne 2014/2015. "Dlho som nehral, mal som teda trochu strach, ako to bude na ľade vyzerať. Bolo to dobré a verím, že sa to ešte zlepší. Naposledy som absolvoval súťažný zápas v apríli na majstrovstvách sveta, takže som mal dlhú dovolenku. Chalani odohrali už tridsať stretnutí, pre mňa to bolo prvé, takže tu mám ešte rezervy," cituje oficiálny web Dukly slovinského hokejistu. "Chcel som hrať dobrú súťaž a dobrý hokej, preto som prikývol na ponuku Dukly," dodal Razingar.
Slovinec sa s vedením Dukly nerozprával o cieľoch. "Absolvoval som tu zatiaľ len jeden tréning a odohral zápas. Viem, že mužstvo je zatiaľ na šiestom mieste, určite sa budeme chcieť posunúť vyššie," doplnil rodák z Jesenice.