Poprad v novej sezóne s legendárnym Krotákom a Lapšanským

Kanonier Arne Kroták, foto SITA - Jozef JakubčoKanonier Arne Kroták, foto SITA - Jozef Jakubčo

POPRAD - Útočníci Arne Kroták a Adam Lapšanský budú v sezóne 2016/2017 pôsobiť v extraligovom hokejovom tíme HK Poprad. Referuje o tom oficiálny web "kamzíkov".
Legenda popradského hokeja Arne Kroták s klubom predĺžil zmluvu o jeden rok. "Už som sa v minulosti vyjadril, že kariéru ukončím v Poprade, čiže týmto podpisom sa žiadne prekvapenie nekonalo. V mojom veku môžem povedať len jedno, že je to posledná sezóna. Avšak všetko sa uvidí na jej konci, ja chcem hrať hokej čo najdlhšie," povedal 44-ročný Kroták.
O osemnásť rokov mladší Adam Lapšanský sa pod Vysoké Tatry vracia po dvoch rokoch, ktoré strávil v konkurenčných Košiciach a krátko pôsobil aj v zámorskej ECHL. "Ponuka z Popradu ma potešila a mám radosť z toho, že si oživím spomienky. Mal som viacero ponúk, no u väčšiny z nich sa to veľmi naťahovalo a stále tam chýbali určité drobnosti, aby boli spokojné obe strany. V posledných týždňoch som individuálne trénoval v Košiciach s osobným trénerom a dostal som sa aj na ľad, čiže prípravu som mal veľmi kvalitnú. Dovolenku som až na jeden týždeň na chate s kamarátmi neriešil, keďže mám malého syna a tak som sa venoval najmä rodinke," povedal Lapšanský.