Podľa fanúšikov najlepšie služby ponúka štadión v Košiciach

Steel Aréna v Košiciach, foto Štartfoto - J. SúkupSteel Aréna v Košiciach, foto Štartfoto - J. Súkup

BRATISLAVA - Už viac ako mesiac môžu slovenskí fanúšikovia hodnotiť prostredníctvom mobilnej aplikácie stav služieb na vybraných hokejových štadiónoch po celej krajine. V projekte je aktuálne zapojených 23 štadiónov, na ktorých sa hrajú zápasy Tipsport ligy a I. ligy. Ide o spoluprácu Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) a spoločnosti Staffino, ktorá prevádzkuje túto službu v rôznych sférach od reštaurácií až po mestské úrady. "Infraštruktúra je do budúcnosti jednou z hlavných otázok. Spoluprácu sme na skúšku dohodli na štyri mesiace," povedal Martin Kohút z pozície člena výkonného výboru SZĽH.
Priaznivci od záveru decembra pridali už niekoľko stoviek hodnotení, pozitívnych aj negatívnych. Najviac kladných ohlasov zatiaľ získala košická Steel aréna pred štadiónom v Nitre, Zvolene, Spišskej Novej Vsi a Piešťanoch. "Nejde ešte o relevantné výstupy, keďže prieskum trvá len niekoľko týždňov," prezradila zástupkyňa Staffina Katarína Klinková.
Každá pripomienka k službách na sledovaných zimných štadiónoch smeruje na SZĽH. "Tieto podnety zbierame, vyhodnocujeme a následne komunikujeme so zriaďovateľmi štadiónov, či a v akej miere by bolo možné pristúpiť k zlepšeniu," poznamenal Martin Kohút.