Nové Zámky získali Kanaďana Pattersona

Kanaďan Gaealan Patterson, posila HC Nové Zámky, foto sparta-warriors.noKanaďan Gaelan Patterson, posila HC Nové Zámky, foto sparta-warriors.no

NOVÉ ZÁMKY - Nováčik najvyššej slovenskej hokejovej súťaže HC Nové Zámky sa pred začiatkom novej sezóny 2016/207 posilnil o Kanaďana Gaelana Pattersona. Dvadsaťpäťročný rodák zo Saskatoonu, ktorý prichádza z nórskeho Sarpsborgu, podpísal s Novými Zámkami ročný kontrakt. Patterson môže hrať na pozícii obrancu aj stredného útočníka.
"Náš klub pokračuje naďalej v zbrojení na blížiaci sa ročník hokejovej extraligy. Sme radi, že sa nám podarilo podpísať zmluvu s kanadským hráčom, ktorý naposledy pôsobil na severe Európy v najvyššej nórskej súťaži v drese Sparty Sarpsborg. Gaelan bol dokonca v roku 2009 draftovaný do NHL klubom Calgary Flames v 7. kole celkovo z 201. miesta. Zostáva len veriť, že skúsenosti, ktoré nazbieral počas ostatných rokov, pretaví aj do svojich výkonov v novozámockom drese," skonštatoval prostredníctvom klubového webu marketingový a mediálny manažér Nových Zámkov Jakub Takáč.