Nové Zámky angažovali brankára Patrika Romančíka

V súboji s Nitrou prvé body pre HK Orange 20, foto Rudolf ZelenayPatrik Romančík v drese HK Orange 20, foto Rudolf Zelenay

NOVÉ ZÁMKY - Vedenie tipsportligového hokejového tímu HC Nové Zámky sa dohodlo na spolupráci s brankárom Patrikom Romančíkom. Dvadsaťtriročný gólman v sezóne 2016/20107 chytal za rodnú Skalicu, s ktorou sa prebojoval až do play-out TL. "Patrik je posilnenie na poste brankárskej dvojky, no je len na ňom, ako sa chytí svojej šance, ktorú určite dostane. Na rozdiel od minulého ročníka totiž chceme, aby sa naši brankári striedali v zápasoch častejšie,“ povedal prezident klubu František Sucharda.

Patrik Romančík pôsobil v Tipsport lige za HK 36 Skalica aj HK Orange 20. Slovensko reprezentoval na MS hráčov do 18 aj 20 rokov. "Telefonoval som počas týždňa s pánom Suchardom. Klub o mňa prejavil záujem, ja som neváhal a túto ponuku prijal. Proti Novým Zámkom som odchytal výborné zápasy, takže klub vie, čo môže odo mňa očakávať. Na Nové Zámky som počul z každej strany iba pozitívne správy. Verím, že sa vytvorí výborný kolektív. Chcem byť prínosom pre tím a spravím všetko pre to, aby bola sezóna pre Nové Zámky úspešná,“ prezradil po podpise zmluvy Patrik Romančík.