Libor Hudáček do nemocnice, mal by byť v poriadku

Libor Hudáček počas zápasu 3. kola Euro Hockey Challenge medzi Slovensko - Fínsko, Foto: SITA/Ivan FleischerLibor Hudáček strelil v zápase medzi Slovenskom a Fínskom gól, potom sa nešťastne zranil, Foto: SITA/Ivan Fleischer

BRATISLAVA - Necelú minútu pred koncom piatkového bratislavského zápasu Slovensko - Fínsko (3:2) v seriáli Euro Hockey Challenge všetci fanúšikovia na tribúnach zamrzli. Útočník Libor Hudáček totiž nešťastne prepadol cez ležiaceho súpera a hlavou narazil do mantinelu. Niekoľko minút zostal nehybne ležať na ľade a do útrob štadióna ho museli transportovať na nosidlách. "Lekár mi povedal, že Libor našťastie môže hýbať so všetkými končatinami, bolí ho krk. Dostal tam silný úder a ja dúfam, že to bude len ponaťahované," informoval tréner slovenskej reprezentácie Zdeno Cíger a doplnil: "Šli s doktorom do nemocnice, aby to aj zröntgenovali. Nech predídeme možným komplikáciám."

Dvadsaťšesťročný šikovný útočník v piatok otvoril skóre duelu proti Fínsku, v ktorom hostia síce zmazali dvojgólový náskok Slovákov, no Dávid Skokan strelil v 54. min víťazný gól.